Starum Cup 2016

Postet av Jenter 2006 den 4. Sep 2016

Hei hei :)

26.08 - 28.08.2016 tok vi med oss J10 til Starum Cup for andre gang. Dette er noe jentene hadde gledet seg ellevilt til i år også. Mest fordi klubben hadde kjøpt inn rulle høyttaler som de skulle få bruke i år.

Vi dro oppover på fredagen med et veldig godt humør, klubben leide buss( en veldig hyggelig farfar tok på seg denne oppgaven) som kjørte oss oppover til Lena på Toten. Kvelden ble brukt på å blåse opp madrasser, rydde ut og sosialt samvær med de 4 andre lagene vi dro sammen med. (Romsås J13 og 14 og Linje 5 G14 og 16).

Lørdagen gikk til å spille 3 kamper og heie på de andre lagene. Jentene fikk mye skryt av Linje 5 for heiarop og sang. Noe vi jenter 2006 er veldig stolte av. På kvelden var det tid for disco og gutter, jentene holdt ut i ca en times tid, da vil de tilbake på rommet. Det ble fort stille denne kvelden med mange slitne jenter.

Søndagen spilte vi 2 kamper, jentene tok med seg 3 seire og 2 tap hjem denne gangen. Men vi trenere var veldig fornøyde med dette. Veldig mye bra håndball og gode kamper.

Det var veldig stille i bussen på vei hjem igjen til Romsås på søndagen. Mange slitne jenter.

En utrolig herlig gjeng med jenter dette her, de har glede, humor, samarbeidsvilje, god lagånd og stiller opp for hverandre.

Vi gleder oss allerede til Starum Cup 2017Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.