ROMSÅSHALLEN ER STENGT FOR TRENING INNTIL VIDERE

Postet av Romsås IL - Håndball den 12. Mar 2020

ROMSÅSHALLEN ER STENGT FOR TRENING INNTIL VIDERE Oslo kommune hevet i går beredskapsnivået for spredning av Koronaviruset. Det er fastsatt forskrifter av betydning for Osloidretten og som all organisert idrett i Oslo bes forholde seg til.

 

Det er innført forbud mot større arrangement og krav om at bl.a. forsamlingslokaler og arenaer uten plasstildeling skal sørge for at alle til stede kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet og på arenaområdet. For alle praktiske formål er det neppe forsvarlig å gjennomføre det meste av normal idrettsaktivitet.

 

Byrådet ber om at alle bedrifter, organisasjoner og innbyggere gjør det som står i sin makt for å redusere spredning av Koronaviruset. – Idretten må ta sin del av ansvaret og delta i den dugnadsinnsatsen som kommunen ber om, sier styreleder i Oslo Idrettskrets Sveinung Oftedal.

 

Oslo Idrettskrets ber om at alle idrettslag innfører stans av all aktivitet.

 

På bakgrunn av dette har vi besluttet å stenge Romsåshallen for all trening inntil videre. Vi oppfordrer til at alle gjør hva de kan for å bidra til og redusere spredning av Koronaviruset.

https://helsenorge.no/koronavirus


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.